Tips Texel

jan-plezier1. Een gezellige huifkartocht met De Jan Plezier Texel door de slufter, waarbij er van alles wordt verteld over de natuur. U geniet van een gezellige tocht vol humor en gezelligheid,  door het nationale park “De duinen van Texel”.

 

tuktuk2. Huur een Tuk Tuk bij Tuk Tuk Texelen maak een leuke rondreis over Texel.

 

 

 

texel-263. Uiteraard past daar een heerlijk biertje bij van Texel, deze kunt u aanschaffen bij de diverse supermarkten, maar is het niet leuker om deze te kopen bij de Bier brouwerij Texelgevolgd door een rondleiding.

 

vissen4. Garnalen vissen, zeehonden kijken en wadlopen op Texel. Bijna dagelijks vertrekken ze vanuit de mooie haven van Oudeschild voor een 2 uur durende vaartocht op de Waddenzee.

 

ecomare5. Ecomare op Texel is een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Ecomare ligt midden in het Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Via Ecomare kun je ook het duinpark bezoeken. Je kunt er uren rondstruinen en van alles te weten komen over de natuur van de wadden en de Noordzee.

 

zwembad6. Zwemparadijs Calluna is een ideaal familiebad met een royaal strandbad, een 85 meter lange glijbaan, een 25 meter lang wedstrijd-en golfslagbad, een waterpaddestoel, een wildwaterkreek, 2 ruime whirlpools met watermassage-banken, een solariumgrot met dubbelzijdige zonnebank en voor de allerkleinsten een peuterbad.

 

Recente reacties