Beschrijving

Ons huis op Texel is voorzien van alle dagelijkse luxe en centraal gelegen op het rustige bungalowpark Beach Park Texel. De woning ligt aan de rand van het park met veel privacy een een uitstekende zonligging.  De hele middag en avond heeft het terras de volle zon.  Het terras is half omgeven door een windscherm en uiteraard voorzien van een tuinset en zonwering. De tuin is ruim, de kavel is 500 vierkante meter, met voldoende beplanting om uw privacy te garanderen. Voor de woning bij het huis is een parkeerplaats die ruimte biedt aan twee auto’s.

De indeling van De Duinven

De begane grond

De hal,  badkamer (inloopdouche, ligbad met whirlpool en moderne wastafel met spiegel), een tweepersoons slaapkamer (met luxe boxspring bedden), toilet, bergruimte (met wasmachine, droger en vrieskistje), zitkamer (met open haard) en moderne open keuken met alle apparatuur.

Natuurlijk zijn de woonkamer en keuken comfortabel ingericht met alle benodigdheden voor maximaal 6 personen.

De bovenverdieping

Een ruime slaapkamer met 2 luxe boxspring bedden en zonnebank en een kleinere slaapkamer met 2 luxe boxspring bedden en een sauna.

In de omgeving van het huis

Beach-Park Texel heeft een aantal speelweides en een visvijver met steiger. Verder kunt u voor uw boodschappen terecht bij een van de supermarkten (Jumbo en Lidl) op loopafstand van het huis.

 

Wifi

Natuurlijk is er Wifi in de woning!

Recente reacties